Про це наші студенти-першокурсники дізнаються, вивчаючи дисципліну «Вступ до фаху». Маючи поняття про біотехнологічний процес, здобувачі більше починають розуміти, для чого ми вивчаємо в університеті цілий блок хімічних дисциплін, фізику, інформатику, процеси та апарати виробництв, основи комп’ютерного програмування, вищу математику. Адже без базових знань з цих дисциплін складно буде організувати біотехнологічне виробництво, розуміти питання утилізації відходів біотехнологічними способами і на кінець одержання лікарського засобу чи харчового продукту за допомогою біотехнологічних прийомів.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»