Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

УВАГА!!! Боржники!

Увага!

За результатами атестації з курсового проектування з дисципліни

«Основи проектування біотехнологічних виробництв»  нижчезазначені студенти набрали суттєво меншу за мінімальну кількість балів згідно змістовних модулів:

 

Прізвище, ім’я студента

Кількість набраних балів (min 9/max 15)

Група БТ-4-01

 1

Антонюк Юлія

0

2

Желінська Вікторія

0

3

Мельник Ірина

3

4

Новожилов Іван

0

5

Сінченко Анастасія

5

6

Третяк Володимир

3,5

7

Хільченко Марія

3

Група БТ-4-03

1

Бабенко Тамара

0

2

Блонська Анастасія

0

3

Буряк Лілія

5

4

Жумар Ірина

0

5

Кладовщикова Дарʼя

3

6

Мартинюк Анна

5

7

Никонюк Анатолій

0

8

Петрик Артем

0

9

Швець Юрій

5

10

Ющенко Марія

0

Група БТ-4-02

1

Бордяківська Ірина

0

2

Вдовиченко Вероніка

0

3

Калабська Вероніка

4

4

Коваль Катерина

4

5

Косенко Дмитро

0

6

Ксенченко Крістіна

3

7

Косів Анастасія

0

8

Матвієнко Яна

3

9

Пишний Богдан

0

10

Севертока Катерина

4

11

Сиворакша Христина

4

12

Угрин Анна

0

13

Хільченко Наталія

5

14

Шаповалова Олександра

0

15

Югас Олександра

0

16

Яковенко Юлія

4

Згідно ПОЛОЖЕННЯ про виконання та захист курсових проектів (див. інформацію на стенді) студенти, які мають дві і більше оцінки «0» за розділи курсового проекту, можуть претендувати тільки на оцінку «задовільно» під час захисту курсового проекту і, якщо ситуацію не буде виправлено, не будуть допущені до складання іспиту з дисципліни «Основи проектування біотехнологічних виробництв».

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка