11 травня відбулася подія, на яку ми всі так довго чекали – захист дисертаційної роботи асистентки кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій (НУХТ) – Тетяни Белемець за спеціальністю 5.18.04 – технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
Робота була виконана аж на 5 кафедрах НУХТ, зокрема кафедри біотехнології і мікробіології у межах трьох держбюджетних науково-дослідних робіт.
Науковим консультантом роботи виступила к.т.н., доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – Наталія Ющенко. Офіційними опонентами – д.т.н., проф., Ольга Гринченко (Харківський державний університет харчування та торгівлі МОН України) та к.т.н., старший науковий співробітник Антоніна Мінорова (Інститут продовольчих ресурсів НААН України).








































