|
1 |
Дослідження показників мікробіологічної безпеки джерел поверхневих та підземних вод |
|
2 |
Дослідження мікробіологічних показників води за умови впливу різних металів |
|
3 |
Порівняльна характеристика показників мікробіологічної безпеки джерел поверхневих та підземних вод в урбаністично розвинених та сільських районах |
|
4 |
Дослідження мікробіологічних показників ґрунтів антропогенно забруднених та екологічно чистих регіонів |
|
5 |
Дослідження мікробіологічних показників повітря за різних сезонних та часових умов |
|
6 |
Дослідження мікробіологічних показників повітря за умов дії ароматичних сполук |
|
7 |
Дослідження мікрофлори кисломолочних продуктів |
|
8 |
Дослідження активності бульбочкових бактерій за різних умов |
|
9 |
Дослідження впливу мутагенних факторів на вищі та нижчі рослини |
|
10 |
Дослідження епіфітної мікрофлори (мікрофлори поверхні рослин) |
|
11 |
Дослідження показників забрудненості атмосферного повітря методом ліхеноіндикації |
|
12 |
Діатомові водорості як біоіндикатори стану поверхневих водойм |
|
13 |
Дослідження особливостей біології та біотехнологічного потенціалу дріжджових клітин |
|
14 |
Процеси біокомпостування різних типів пакувальних матеріалів |
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність G21 «Біотехнології та біоінженерія»







































