У сонячну осінню суботу, 4 жовтня, Національний університет харчових технологій відкрив свої двері для вступників 2026 року.
Атмосфера була по-справжньому тепла й натхненна — викладачі та студенти всіх структурних підрозділів університету раділи кожній зустрічі, кожному запитанню й щирій цікавості гостей! Майбутні абітурієнти та їхні батьки отримали прямі консультації від приймальної комісії та дізналися все про вступ 2026, яким має бути конкурсний бал, який предмет на НМТ краще обрати четвертим і чому важливо обирати профільний предмет, як підготуватися до успішного складання національного мультипредметного тесту за пільговою ціною та як підвищити свій конкурсний бал та про інші лайфхаки з підготовки до НМТ 2026 від НУХТ.
Представники факультету біотехнології та екологічного контролю консультували щодо переваги здобуття освіти за спеціальністю G21 Біотехнології та біоінженерія, освітньої програми Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна.
Декан Наталія Грегірчак розповідала відвідувачам про умови навчання, професійні перспективи та можливості реалізації у майбутньому для випускників факультету. Всі охочі отримали можливість побувати у справжній навчальній лабораторії та взяли участь у захопливому майстер-класі “Харчова біотехнологія: традиції та інновації у продуктах щоденного споживання” від кафедри біотехнології і мікробіології викладач Ірина Ковшар провела захопливий інтерактив з прикладами з життя, показала трохи науки і навіть трохи магії: як дріжджі “оживляють” хліб і створюють аромат напоїв, як гриби створюють лимонну кислоту і сири з характером, а також пояснила чому кисломолочні бактерії — це супергерої здоров’я!
Сподіваємося, що цей день надихнув талановиту молодь стати у 2026 році нашими студентами! Ми вже чекаємо на зустріч із вами в навчальних аудиторіях НУХТ!