Перший місяць зими у студентів Національного університету харчових технологій асоціюється не тільки з Новим роком, який стрімко наближається, а й з початком зимової сесії. «Святкують» її, як відомо, добрих три тижні, але деяким студентам так впадає до душі це свято, що вони ладні піти на все, аби продовжити відмічати до початку наступного семестру. Аби ж свято вдалось на славу, кожен факультет готує свої власні, особливі заходи на цей період. І одним із найважливіших компонентів таких заходів є, звичайно, церемонія відкриття. Бо, як то кажуть: «Як почнеш, так і завершиш».
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність G21 «Біотехнології та біоінженерія»







































