Другий день біотехнологічних студій розпочався сонячно й дуже привітно, без повітряних тривог і в безпеці. Після першого насиченого дня до нас знову завітали наші любі школярі. Кожен з них знову пройшов реєстрацію і вже знайомі обличчя поринули в світ фармацевтичної науки та дисципліни. В першій половині дня наші учасники завітали в гості до Корпорації «Артеріум». А у другій половині дня заходи продовжились у Національному університеті харчових технологій (НУХТ). У навчальній лабораторії кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ школярі досліджували ферментативну активність пресованих дріжджів із використанням мікрогазометру, а також осмочутливість двох видів сухих дріжджів завдяки порівняльній оцінці їх підйомної сили за нормального та підвищеного осмотичного тиску в тестах із сіллю та без неї.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність G21 «Біотехнології та біоінженерія»







































