Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Увага! Графік перездач!!!

Графік перездач дисциплін зимової екзаменаційної сесії по кафедрі БТМ за І семестр 2021-2022 н.р.

10.01.22-14.01.2022

 

Дисципліна

Лектор/викладач

Група

Дата, час

1.

Методологія розробки нормативно-технічної документації

Стабніков В.П. 

БТ-4-1

БТ-4-2 

10 січня,

13.00 

ZOOM 

2.

 

Загальна мікробіологія,

курсова робота

Ключка Л.В.,

Сулейко Т.Л.

П’ятецька Д.В.

Потапенко В.В. 

БТ-3-1, БТ-3-2, БТ-3-3, БТ-3-4 

11 січня, 14.00 

ZOOM 

3.

Загальна мікробіологія

Пирог Т.П.

БТ-3-1, БТ-3-2, БТ-3-3, БТ-3-4

11 січня, 10.00

ZOOM

4.

Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР

 

Грегірчак Н.М

БТ-4-1, БТ-4-2+ск

14 січня,

11.00

Moodle

5.

Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2.

 

Грегірчак Н.М

ТХ-3-4

ТХ-3-5

ТЗ-3-6, ОП-3-7+ТЦ, ТБ-3-8

14 cічня, 10.00

ZOOM, Moodle

6.

Генетика

Скроцька О.І.

БТ 3-1

БТ 3-2

БТ 3-3

БТ 3-4

12 січня,

10.00

ZOOM

7.

Методологія та організація наукових досліджень

ФБ 1-2М,

ПБ 1-1М

12 січня,

14.00

ZOOM

8.

Мікроорганізми як біологічні агенти

Скроцька О.І.

БТ 2-1

БТ 2-2

БТ 2-3

БТ 2-4

 

10 січня,

10.00

ZOOM

9.

Основи проектування

Карлаш Ю.В.

БТ 4-1

БТ 4-2

 

12 січня,

19.00

Moodle

тест

10.

Основи імунології

Белемець Т.О.

БТ 2-1

БТ 2-2

БТ 2-3

БТ 2-4

 

11 січня,

10.00

ZOOM

11.

Системи менеджменту якості у виробництві

Старовойтова С.О.

 

ФБ 1-2М,

ПБ-1-1М

10 січня,

11.00

 

ZOOM

12.

 

Природоохоронні біотехнології

 

Красінько В.О.

БТ 4-1, БТ 4-2+ск

11 січня,

11.00

ZOOM

13.

 

Мікробіологія для харчових технологій

Модуль 1. Технічна мікробіологія

 

Воронцов О.О.

МЯ 3-1

МО 3-2

ТК 3-9 ТІ 3-1ск

ТІ 3-2ск

12 січня,

10.00

 

ZOOM

14.

Мікробіологія харчових продуктів

 

Воронцов О.О.

ХЧ 3-1

ХЧ 3-2

ХЧ 3-9

12 січня,

12.00

ZOOM

15.

Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 1.

Тетеріна С.М.

 

ХЕ3-11, ХЕ-3-12

11

січня,

14.00

ZOOM

16.

Мікробіологічні основи екологічних технологій

Слободян О.П.

ЕК-3-5

14 січня,  14.00

 

ZOOM

17

Вступ до фаху

Грегірчак Н.М.

БТ 1-1

БТ 1-2

БТ 1-3

БТ 1-4

 

14 січня,  10.00

 

ZOOM, Moodle

18

Природознавча мікробіологія

Пирог Т.П.

ФБ 1-2М,

ПБ 1-1М

11 січня, 12.00

ZOOM, Moodle

19

Оптимізація технологічних процесів в галузі

Карлаш Ю.В.

ФБ 1-2М,

ПБ 1-1М

13 січня,

18.00

ZOOM

 

 

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка