Графік перездач дисциплін зимової екзаменаційної сесії по кафедрі БТМ за І семестр 2020-2021 н.р.
11.01.21-21.01.2021
№ |
Дисципліна |
Лектор/викладач |
Група |
Дата, час |
|
1 |
Загальна мікробіологія, курсова робота
|
ас. Ключка, ас. Сулейко Т.Л. ас. П’ятецька Д.В. |
БТ-3-1, БТ-3-2, БТ-3-2ск, БТ-3-3 |
11 січня, 13.00 |
ZOOM |
2.
3. |
Загальна мікробіологія
|
проф. Пирог Т.П. |
БТ-3-1, БТ-3-2, БТ-3-2ск, БТ-3-3 |
11січня, 11.00
|
ZOOM |
Природознавча мікробіологія
|
ПБ-1-1М, ФБ-1-2М |
11 січня, 14-00 |
ZOOM |
||
4. |
Загальна біотехнологія |
доц. Пенчук Ю.М. |
БТ 3-1 БТ 3-2+ск |
16 січня 10-00 |
ZOOM |
5. |
Генетика |
доц. Скроцька О.І. |
БТ 3-1 БТ 3-2 БТ 3-3 |
18 січня 10.00 |
ZOOM |
6. |
Методологія та організація наукових досліджень |
ФБ 1-2М, ПБ 1-1М |
18 січня 14.00 |
ZOOM |
|
7. |
Мікроорганізми як біологічні агенти |
доц. Скроцька О.І. |
БТ 2-1 БТ 2-2 БТ 2-3 БТ 2-4
|
18 січня 12.00 |
ZOOM |
8. |
Основи проектування |
доц. Карлаш Ю.В. |
БТ 4-1 БТ 4-2
|
12 січня 19-00 |
Moodle тест |
9. |
Основи імунології |
Гудзенко О.В |
БТ 2-1 БТ 2-2 БТ 2-3 БТ 2-4
|
11 січня 10-00 |
ZOOM |
10. |
Системи менеджменту якості у виробництві |
доц. Старовойтова С.О.
|
ФБ 1-2М, ПБ-1-1М |
12 січня 11:00
|
ZOOM |
11. |
Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2.
|
доц. Грегірчак Н.М.
|
ТХ-3-5 ТХ-3-6 ОП-3-7+ск |
14 cічня 10-00
|
ZOOM |
12. |
Природоохоронні біотехнології
|
доц. Красінько В.О. |
БТ 4-1, 2ск
|
5 січня 11-00 |
ZOOM |
13. |
Мікробіологія для харчових технологій Модуль 2. Мікробіологія харчових продуктів
|
доц. Воронцов О.О. |
ТІ 3 –1 ТІ 3- 1 ск ТІ 3- 2 ТІ 3- 2 ск ТІ 3-3 ТІ 3- 3 ск
|
12січня 10-00
|
ZOOM |
14. |
Мікробіологія для харчових технологій |
доц. Воронцов О.О. |
XЧ 2- 1 ХЧ 2-2 ХЧ 3-3
|
12січня 11-00
|
ZOOM |
15. |
Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2.
|
доц. Резніченко Ю.М.
|
ХЕ-3-10, ХЕ-3-11, ХЕ-3-11ск
|
11січня, 14.00 |
ZOOM |