Національний університет харчових технологій ініціює проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології» (далі – Конкурс) у 2024/2025 навчальному році.
Для участі у Конкурсі запрошуємо здобувачів освітніх ступенів "бакалавр" і "магістр" за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» та спорідненими спеціальностями.
Передбачається робота секцій:
- «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія»;
- «Промислова та екологічна біотехнологія»;
- «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія».
Від одного закладу вищої освіти на Конкурс можна подавати не більше трьох робіт на кожну секцію.
Наукові роботи здобувачів повинні бути оформлені у відповідності до вимог Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 № 605.
Наукові роботи, оформлені згідно правил (додаток 1), подаються в електронному вигляді. У відомостях про авторів (додаток 2, стор 3.) обов’язково вказувати електронну адресу та телефон учасника.
Для участі у Конкурсі необхідно до 14 березня 2025 року:
– зареєструватися у онлайн-формі за посиланням (у формі прикріплюється скан-копія (якісне фото) відомостей про автора та наукового керівника наукової роботи з усіма необхідними підписами та печаткою у форматі «.pdf», назва файлу – шифр.pdf);
– на e-mail оргкомітету ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду тема листа – Конкурс з біотехнології) надіслати наукову роботу у форматі «.doc» /«.docx» , назва файлу – шифр.doc)
Етапи проведення конкурсу:
– відправка робіт до 14.03.2025 р.;
– рецензування робіт (до 1 квітня 2025 р.). Критерії оцінювання наведені у додатку 3 (стор. 4). За рішенням конкурсної комісії визначаються наукові роботи, автори яких запрошуються на підсумкову науково-практичну відеоконференцію. Всі наукові роботи будуть перевірені на наявність запозичень та при порушенні академічної доброчесності будуть відхилені від участі у Конкурсі;
– оприлюднення результатів рецензування (4 квітня 2025 р.).
– захист наукових робіт у форматі підсумкової науково-практичної відеоконференції
(7-11.04.2025 р.).
Контакти оргкомітету:
Поштова адреса: |
Конкурсна комісія з проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології», кафедра біотехнології і мікробіології, Національний університет харчових технологій, вул. Володимирська 68, м. Київ-33, 01601 |
Контактна особа |
Буценко Людмила Миколаївна, проф. кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ |
E-mail: |
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду |
Телефони: |
+380679343077 |