Фахівці-біотехнологи – випускники кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ маючи університетський рівень підготовки з біологічних, хімічних, інженерних дисциплін здатні реалізовувати свій потенціал у різних сферах: фармацевтичних компаніях України, регіональних представництвах світових компаній, харчових виробництвах, наукових установах, Центрах стандартизації і сертифікації тощо. Адже, окрім професійних знань, студенти спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» за час свого навчання в Національному університеті харчових технологій (НУХТ) здобувають цілий набір різних навичок, які життєво необхідні, аби дати собі раду в майбутньому – це і досвід та ті вміння, які отримуються в позакадемічній діяльності. Комунікація, публічний виступ, вирішення конфліктів, робота у команді та стресостійкість – те, чому ми можемо навчити не лише під час навчання, але і через активну участь у студентському самоврядуванні. Все це дозволяє нашим випускникам бути конкурентоспроможними на ринку праці.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність G21 «Біотехнології та біоінженерія»