8 квітня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулась підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р. (далі – Конкурс). Цьогоріч організатором даного заходу вперше був Національний університет харчових технологій (наказ МОН України № 1457 від 24.11.2020 р.).
Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшло 48 робіт з 23 закладів вищої освіти. У підсумковій конференції брали участь 40 найталановитіших здобувачів-біотехнологів з 14 закладів вищої освіти України, які є авторами 30 наукових робіт. Зважаючи на тематичне різноманіття представлених на конкурс робіт, для їх презентації було організовано три секції: «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія», «Промислова та екологічна біотехнологія», «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія». По закінченню роботи секцій члени Галузевої конкурсної комісії упродовж двох годин вирішували долю учасників.








































