Цього року навчальний рік для магістрантів ОПП «Промислова біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» почався у дещо незвичному режимі - без традиційних привітань від викладачів кафедри на лекційних заняттях.
Проте студенти мали нагоду зустрітися у форматі zoom-відеоконференції із гарантом освітньо-професійної програми - доцентом Вікторією Красінько, аби ознайомитися з переліком навчальних дисциплін на вибір. Для магістрантів така опція стала приємною несподіванкою, адже на бакалавраті такої можливості у них не було. Та попри те, що обирати дисципліни на свій «смак і розсуд» - справа приємна, це вдається доволі складно, бо на розгляд магістрантам було представлено 20 абсолютно різних, але однаково цікавих дисциплін із загальної фахової, гуманітарно-економічної та професійно-практичної підготовки. На вибір магістрантам запропонували дисципліни присвячені контролю і управлінню якістю харчових продуктів, організації заходів охорони та інспектування навколишнього середовища, розробці технологій оздоровчої продукції, управлінню та розробці власних проєктів та ін.