Сьогодні професія технолога харчових виробництв є однією з найбільш затребуваних на ринку праці. Адже люди споживають їжу щодня, а якісні продукти харчування та напої є одними з основних факторів, які впливають на здоров’я та самопочуття людини. Саме з їжею організм отримує необхідну кількість поживних речовин, мікроелементів та вітамінів, які необхідні для нормального функціонування органів та систем. Майбутні технологи 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» вже мали змогу як теоретично, так і практично ознайомитися з сучасними підходами до основ виробництва харчових продуктів.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність G21 «Біотехнології та біоінженерія»








































