«Ось і новий етап! Я закінчив(-ла) школу. Вступила на омріяну спеціальність. Нарешті я побачу нових людей, отримаю масу позитивних емоцій, знову відкрию для себе щось цікаве. Найзаповітніша мрія майже здійснилась, потрібно тільки дочекатись День посвяти. Навіщо? Бо тоді я зможу побачити своїх одногрупників і отримати статус першокурсника, бо це одне з найяскравіших і незабутніх подій у студентському житті. Це справжнє свято, яке відкриває двері в незвідане, сповненене можливостей, дружби та незабутніх моментів майбутнє. «Якого факультету?», - спитаєте ви. А я відповім: «Факультету біотехнології та екологічного контролю!» А наступне, що я розкажу - це історія того, як я став(-ла) молодим БТЕКівцем, першачком!», - історія, яка постає в голові кожного першокурсника. І кожен хоче нею поділитися. Отже, слухайте.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність G21 «Біотехнології та біоінженерія»







































