Наприкінці жовтня у Національному університеті харчових технологій відбулася гостьова лекція «Інноваційні біоінженерні рішення для біотехнології та фармації» для магістрантів і аспірантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», організована у межах дисципліни «Новітні напрями у біотехнології та фармації». Лекцію провела Євгенія Рудковська – випускниця кафедри 2012 року, а нині – провідний спеціаліст сервісного відділу міжнародної компанії «Repligen», яка працює в естонському офісі компанії.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»