Усі ми чудово знаємо, що Франція є однією з провідних країн у галузі виноробства у світі, тому можливість відвідати гостьову лекцію біолога та генетика Філіпа Марулло з Науково-дослідного інституту вина і виноградарства Франції на тему: «Мікробіологічні рішення для вініфікації білих вин», до якої долучились здобувачі бакалаврату ОПП «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» та магістранти ОПП «Промислова та фармацевтична біотехнологія» була справді унікальною. Лекція виявилася надзвичайно інформативною та захопливою для всіх присутніх, адже усі слухачі мали нагоду поглибити свої знання в галузі виноробства з наукової точки зору, а завдяки присутній перекладачці, пані Світлані, весь матеріал був доступним для всіх учасників.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»