Роки навчання на бакалавраті та магістратурі виявилися надзвичайно насиченими періодами, де кожен семестр був наповнений новими викликами та можливостями для особистого та професійного зростання. Здобуття бакалаврської освіти визначає основні принципи фахового напрямку і стає підґрунтям для подальшого удосконалення в магістратурі. На бакалавраті здобувачі отримують широке розуміння предмету біотехнології та її важливості у контексті професійної майбутності. А залучення до різноманітних проєктів, лекцій і практичних занять сприяє формуванню навичок та розвитку критичного мислення. Продовживши свою освіту в магістратурі, здобувачі вивчають більш глибокі аспекти обраного напрямку – промислової, чи фармацевтичної біотехнології.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»