Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Біотехнологи НУХТ – знавці своєї справи!

Не за горами кінець зими, а це означає, що зовсім скоро в стінах рідної кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій студенти-магістранти будуть захищати свої дипломні роботи. Кожного року кафедра випускає студентів, які в майбутньому «підкорюють вершини» фармацевтичної галузі та промисловості. Випускники 2020 року – не виключення, адже більшість з них вже прокладають свій тернистий шлях до «зірок» на інноваційних підприємствах європейського рівня.

Серед цьогорічних випускників є дуже багато талановитої молоді, яка має великий багаж здобутків і вже працює за спеціальністю. Тож розпочинаємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

Ігор Ключка (технік-технолог відділу трансферу технологій ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»):

- переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» по секції «Біомедична і фармацевтична біотехнології та біоінженерія» (диплом ІІІ ступеня – 2019 р.);

- лауреат стипендії Президента України (2017-2018 н.р.);

- співавтор 4 статей у фахових журналах та 1 статті у збірниках міжнародних конференцій, 22 тез у збірниках міжнародних та всеукраїнських конференцій;

- староста академічної групи та староста потоку (2014-2018 рр.)

- учасник танцювального колективу факультету БТЕК (2014-2018 рр.).

Далі буде

 

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка