Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Розподіл студентів V-курсу (ЗАОЧНА ФОРМА)

Перелік тематик курсового проєктування

ЗБТ-5-1

 

№ пор

Тема курсового проєкту

Прізвище, ініціали студента

Керівник проєкту

1

Культивування Aspergillus niger з метою одержання глюконової кислоти

Герасимчук А.В.

Проф. Стабніков В.П.

2

Культивування Penicillium griseofulvum з метою одержання фунгістатичного (протигрибкового) антибіотика

Мельникова Д.О.

3

Культивування Bacillus megatherium для одержання фосфорного бактерійного добрива

Боярин Т.В.

4

Біосинтез треоніну Escherichia coli

Нікандрова Д.А.

Доц. Воронцов О.О.

5

Культивування Bacillus subtilis для одержання інозину (рибоксину)

Каглинська А.О.

6

Біосинтез целовіридину Trichoderma viride

Антипенко В.

7

Культивування Bacillus licheniformis з метою одержання Бацитрацину

Данілов М.В.

8

Культивування Pseudomonas fluorescens для одержання біопрепарату для захисту рослин

Копишинська М.П.

Проф. Буценко Л.М.

9

Культивування Streptococcus thermophilus з метою використання у складі заквашувальних композицій

Теркун В.С.

Доц. Резніченко Ю.М.

10

Культивування Bacillus subtilis для одержання амілосубтіліну

Ікбал С.Д.

11

Культивування Brevibacterium flavum для одержання аргініну

Милобог К.О.

Ас. Сулейко Т.Л.

12

Культивування Corynebacterium glutamicum з метою одержання триптофану

Колаковська А.В.

13

Культивування Saccharomyces cerevisiae з метою одержання ергостерину

Швидка (Савчук) О.Р.

Ас. Удимович В.М.

14

Культивувння Ashbyii gossypii для одержання рибофлавіну

Рябушенко І.Ю.

15

Культивування Erwinia carotovora з метою одержання L-аспарагінази

Ковалевський І.А.

Доц. Красінько В.О.

16

Культивування Penicillium canescens для одержання ксиланази

Тихомиров Б.М.

17

Культивування Kluyveromyces fragilis з метою одержання етанолу з сироватки

Кошель Є.О.

18

Культивування Micromonospora echinospora з метою одержання Гентаміцину

Зінченко О.С.

Доц. Пенчук Ю.М.

19

Культивування Bacillus polymyxa з метою одержання Поліміксину

Дубініна О.О.

20

Культивування Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus з метою використання у харчових продуктах

Михайлова П.О.

21

Культивування Clostridium acetobutylicum для одержання бутанолу

Митницька М.К.

доц. Скроцька О.І.

22

Культивування Streptomyces griseus для одержання стрептоміцину

Яковлев А.В.

23

Культивування Aspergillus niger з метою одержання лимонної кислоти

Легкодух Ю.М.

доц. Карлаш Ю.В.

 

24

Культивування Acetobacter suboxydans з метою одержання оцтової кислоти

Чернецька О.Ю.

25

Культивування Lactobacillus delbrueckii з метою одержання молочної кислоти

Міщенко А.О.

26

Культивування Penicillium griseofulvum з метою одержання гризеофульвіну

Некрасова Є.В.

27

Біосинтез ксилітолу Gluconobacter oxydans

Гуль А.М.

28

Культивування Lactobacillus bulgaricus з метою використання у складі заквашувальних композицій

Мищенко А.Є.

ст. викл. Белемець Т.О.

29

Культивування Acinetobacter sp. для одержання етаполану

Гіренко М.Д.

ст. викл. Ключка Л.В.

 

Події у світлинах

Ви знаходитесь тут: Здобувачам освіти Розподіл студентів 5-го курсу (заочна форма)