Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Моніторинг якості освіти

Показати # 
# Заголовок Статті
1 Відкритість та прозорість – запорука якості освітнього процесу!: зустрічі зі здобувачами в рамках локального моніторингу ОП «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна»
2 Стратегії розвитку та вдосконалення: обговорення результатів локального моніторингу ОПП «Промислова та фармацевтична біотехнологія»
3 Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт
4 Дотримання академічної етики та доброчесності – запорука якісного та ефективного освітнього процесу: Ода Академічній доброчесності
5 За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами ЗФН
6 Розпочинаємо новий навчальний рік: зустріч з гарантом
7 Успішна акредитація – запорука якісної освіти
8 ДЕНЬ ВИБОРУ
9 Співпраця з роботодавцями продовжується
10 Кращі з кращих
11 Підготовка фахівців біотехнологів у надійних руках
12 Зустріч з гарантом
13 Траєкторії удосконалення освітнього процесу: продовжуємо обговорення редакцій освітньо-професійних програм
14 Локальний моніторинг – запорука якості освіти
15 Розширюємо горизонти співпраці: Житомирський базовий фармацевтичний фаховий коледж!
16 Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»
17 ВСТУП ДО ФАХУ або хто такий біотехнолог?!
18 Майбутнє починається сьогодні

Події у світлинах

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка