РОЗПОДІЛ МАГІСТРАНТІВ ІІ-ГО КУРСУ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ ДО КЕРІВНИКІВ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ
спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»
освітньо-професійна програма «Промислова та фармацевтична біотехнологія»
ЗПФБ-2-1М
|
№ п/п |
Магістрант |
Керівник |
Тематика кваліфікаційної роботи |
|
1 |
Бережна Анна Сергіївна |
Доц. Старовойтова С.О. |
Метаболіти бактерій роду Bifidobacterium для фармацевтичної промисловості |
|
2 |
Бойко Антоніна Василівна |
Доц. Красінько В.О. |
Протеолітичні ферменти мікробного походження |
|
3 |
Боярин Тетяна Володимирівна |
Доц. Лич І.В. |
ДНК-вакцини: переваги та недоліки застосування |
|
4 |
Дубініна Ольга Олександрівна |
Доц. Резніченко Ю.М. |
Барвники мікробного походження для харчової промисловості |
|
5 |
Зюзько Олена Леонідівна |
Проф. Буценко Л.М. |
Рістстимулювальна активність асоційованих з рослинами бактерій роду Bacillus |
|
6 |
Каменська Марина Василівна |
Лич І.В. |
Біотехнологічні особливості одержання живих вірусних вакцин |
|
7 |
Клименко Діана Вікторівна |
Доц. Старовойтова С.О. |
Дріжджі роду Saccharomyces як основа синбіотиків |
|
8 |
Кравчук Анастасія Олександрівна |
Проф. Буценко Л.М. |
Мікробні глюкани як індуктори стійкості рослин до фітопатогенних мікроміцетів |
|
9 |
Мезінова Ірина Рінатівна |
Доц. Красінько В.О. |
Біотехнологія композитних матеріалів з використанням міцеліальних грибів |
|
10 |
Митницька Марія Костянтинівна |
Доц. Резніченко Ю.М.. |
Целюлозолітичні ферменти актинобактерій |
|
11 |
Муравська Анна Геннадіївна |
Доц. Красінько В.О. |
Сучасні підходи до одержання антибіотиків грибного походження |
|
12 |
Однорог Олександра Вікторівна |
Доц. Резніченко Ю.М. |
Сучасні біотехнологічні підходи до одержання амінокислот та їх похідних |
|
13 |
Постоюк Ольга Олегівна |
Доц. Старовойтова С.О. |
Біотехнологічні аспекти одержання імунобіотиків |
|
14 |
Шаульський Владислав Олександрович |
Проф. Буценко Л.М. |
Біотехнологія бактеріоцинів архей |
|
15 |
Шевченко Катерина Павлівна |
Лич І.В. |
Технології очних крапель на основі антибіотиків |







































