Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Особливості майбутньої професійної діяльності від професіонала своєї справи

На четвертому курсі студенти гостро задають собі питання: з чим саме я працюватиму?

А як все буде і чи вірно я все ж обрав спеціальність? Чого очікувати від майбутньої роботи?

 Так, насправді такі питання передбачливі і цілком природні. І от в найпотрібніший момент з‘являється людина, слухаючи яку радієш, що ти саме тут і зараз ти чітко розумієш, з чим прийдеться працювати в майбутньому.

 Він надихає, він - Артем Слободянюк - чудова та креативна людина, начальник відділу промислової мікробіології ТОВ «Укрбіо».

Що саме ти хочеш знати?:

Які сучасні методи мікробіологічного контролю і особливості їх проведення?

А скільки це коштує?

А на яких виробництвах так працюють?

 І ще десяток «А чому?», «А як?».

 Артем розповів багато цікавого, відповів на всі питання і справді зацікавив усіх, навіть тих хто прийшов просто, щоб прийти.

 Аудиторія буквально жила, розмови про мікробіологічний контроль та показники, що визначають врешті безпеку продукції відклалися у головах студентів та допоможуть їм в подальшому написанні диплому та врешті в професійній діяльності.

Варто відзначити, що Артем практично показав студентам, що на знаннях, ерудиції можна заробляти гроші. Так справжні гроші! І завдяки своїм знанням студентка прямо під час лекції виграла гроші на чашку кави. Смішно? Але який же ж це урок для аудиторії.

Браво, Артеме, чекаємо Вас в гості надихати студентів і надалі!

Анна Зварич, студентка 4 курсу

Ви знаходитесь тут: Вступнику Студенти-біотехнологи рекомендують Особливості майбутньої професійної діяльності від професіонала своєї справи