Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

ТОВ "Такеда Україна"

Дорошко Юлія Миколаївна

У лютому 2017 року закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності «Промислова біотехнологія». Дипломний проект на тему «Біоінженерні конструкції на основі абзимів» виконано під керівництвом к.б.н., доц. Лич Інни Валентинівни.

Нині (березень 2017 р.) працює асистентом відділу продажів у фармацевтичній компанії «Такеда Україна».

Працюючи у фармацевтичній галузі, чи вважаєте Ви свою професію перспективною?

Безперечно так! Працюючи у фармацевтичній компанії перед нами відкриваються широкі горизонти можливостей. Адже, люди, які виробляють лікарські препарати вносять велику лепту для покращення здоров’я пацієнтів у всьому світі та підвищення якості їх життя. Тому людина, яка займається чи то безпосереднім виробництвом ліків, чи то їх реалізацією уже стає невід’ємною частинкою цього процесу, ім’я якому «Здоров’я».

 

Ви знаходитесь тут: ТОВ "Такеда Україна"