Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

За крок до почесного звання «Випускник БТЕК»

Здається тільки вчора з розгубленими очима студенти блукали коридорами в пошуках аудиторії, отримали залікові книжки і хвилювались перед першою сесією, а сьогодні для випускників 2020 року студентські роки – це вже історія. За тиждень на кафедрі біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) Національного університету харчових технологій розпочнуться захисти магістерських робіт нашими студентами-біотехнологами. Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

Наталя Корх (фахівець з навчання та розвитку персоналу АТ «Київмедпрепарат» корпорації «Артеріум»):

- переможець 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» (м. Київ, 5-6 квітня 2017 р.) – Диплом І ступеня;

- учасниця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія (м. Львів, 18 квітня 2018 р.) – Грамота за оригінальність ідеї;

- співавтор 6 патентів на корисну модель, 4 статей та 10 тез в збірниках міжнародних та всеукраїнських конференцій;

ü учасниця танцювального колективу факультету БТЕК (2013-2018 рр.);

ü голова навчально-наукового сектору студентської ради факультету (2015-2016 рр.);

ü староста академічної групи (2014-2017 рр.).

Далі буде 

 

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка