Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

День вступника НУХТ: демонструємо біотехнологію за межами кафедри!

В цьому році наш університет щомісяця знайомить вступників з актуальними спеціальностями сьогодення та майбутнього. Цього разу наша кафедра знову не залишилась в стороні та підготувала цікавий майстер-клас безпосередньо в студклубі!

В стінах студентського клубу НУХТ 20 квітня спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія» представляли Наталія Грегірчак, Вікторія Красінько та Ірина Ковшар. Також, від нашої кафедри, на заході були присутні здобувачі ІІ (Тетяна Мельник, Вікторія Самойленко, Анастасія Сахневич, Тетяна Топіха, Столярчук Гліб), IIІ (Софія Кузнєцова) та ІV (Олександра Васильєва) року навчання.

Початок був феєричним! Після реєстрації наших гостей люб’язно запрошували до студентського клубу на урочисте відкриття Дня вступника НУХТ. Після чого, кожен бажаючий міг підійти до бажаного стенду факультету для ознайомлення із спеціальностями та одержання актуальної інформації щодо особливостей навчання і вступної кампанії на 2024 рік. Стенд від кафедри біотехнології і мікробіологічного контролю цього разу був присвяченій по більшій частині харчовій біотехнології, адже величезна купа сучасних продуктів харчування отримується за допомогою різноманітних мікроорганізмів. Кефір, йогурт, ряжанка, сметана та інші молочнокислі продукти для свого виробництва використовують різноманітні молочнокислі бактерії. Крім того, для одержання смачних сирів з пліснявою використовуються мікроскопічні грибки. Хлібобулочні вироби також є непрямими продуктами біотехнології, оскільки більшість з них використовує дріжджі. І це лише звичайні приклади біотехнології, яку ми зустрічаємо в побуті майже щодня. Наші представники, окрім активної розповіді про важливість біотехнології, наші представники пригощали всіх бажаючих «біотехнологічними смаколиками».

Під час дійства, паралельно, вступники отримували корисну інформацію щодо лайфхаків по вступу, а також особливостей навчального процесу нашого університету, який представила студентська рада факультету БТЕК, у вигляді майстер-класу «НУХТ у смартфоні». Дівчата ділились досвідом наших студентів та розповідали наскільки цифровізація університету пішла вперед, порівняно з іншими закладами вищої освіти. Після основної частини, День вступника перейшов до етапу майстер-класів. Кафедра БТМ підготувала електронний мікроскоп та долучала всіх бажаючих подивитись на мікросвіт, який оточує нас. Кожен бажаючий мав змогу промікроскопіювати будь-який препарат на їх вибір.

Фінальним акордом зустрічі був розіграш від студентської ради НУХТ, а також екскурсії по кафедрам університету. Хочемо подякувати всім учасникам за те, що долучились до нашого івенту та сподіваємось в майбутньому зустрітися в стінах університету вже в якості здобувача Національного університету харчових технологій!

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка