21 лютого 2024 року на кафедрі біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та біоінженерії. В інтелектуальному змаганні взяли участь найкращі здобувачі 2-4 курсів освітнього ступеню «бакалавр» й здобувачі 1 курсу освітнього ступеню "магістр" спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», які у повній мірі мали можливість розкрити свої знання з п’яти базових дисциплін сучасної біотехнології, а саме: «Інжинірингу біопроцесів», «Загальної мікробіології та вірусології», «Біохімії», «Загальної біотехнології» та «Генетики». Який фільтр краще обрати за певних умов? Чим відрізняється нуклеотид від нуклеозиду? Ці та багато інших питань були запропоновані нашим здобувачам, щоб визначити хто ж саме має найбільш повні, універсальні та міжгалузеві знання.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»