Шановні учасники Конкурсу! Згідно Наказу Міністерства освіти і науки України №508 від 31.05.2022 р. у зв’язку із воєнним станом проведення ІІ туру Конкурсу скасовано. Керівникам ЗВО рекомендовано нагородити переможців І туру Конкурсу дипломами.
Вітаємо усіх переможців та бажаємо подальших наукових досягнень!
Шановні учасники Конкурсу! Дякуємо за надіслані наукові роботи. Проте, у зв'язку з введенням на території України воєнного стану (Указ Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022) переносяться терміни проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Про нові терміни проведення другого туру конкурсу буде повідомлено окремо.
Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1179 від 05.11.2021 р. Національний університет харчових технологій (НУХТ) призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» (далі – Конкурс) у 2021/2022 навчальному році. Для участі у Конкурсі запрошуємо здобувачів-переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія». Конкурс буде проходити у лютому-квітні 2022 р.
Передбачається робота секцій:
«Харчова і сільськогосподарська біотехнологія»;
«Промислова та екологічна біотехнологія»;
«Фармацевтична та молекулярна біотехнологія».
Від одного закладу вищої освіти на Конкурс можна подавати не більше трьох робіт на кожну секцію.
Наукові роботи здобувачів повинні бути оформлені у відповідності до вимог Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 № 605.
Наукові роботи подаються у друкованому вигляді та на електронному носії (додаток 1). У відомостях про авторів (додаток 2) обов’язково вказувати електронну адресу та телефон учасника.
Для участі у ІІ турі Конкурсу необхідно до 15 лютого 2022 року:
– зареєструватися у онлайн-формі за посиланням (у формі прикріплюється скан-копія відомостей про автора та наукового керівника наукової роботи з усіма необхідними підписами та печаткою у форматі «.pdf», назва файлу – шифр.pdf);
– на e-mail оргкомітету надіслати наукову роботу у форматі «.doc», назва файлу – шифр.doc)
– на поштову адресу оргкомітету надіслати: у окремому конверті під шифром роботи підшиту наукову роботу у друкованому вигляді та на електронному носії (CD-диск або інший носій); в окремому другому конверті під шифром роботи відомості про автора та наукового керівника наукової роботи з усіма необхідними підписами та печаткою, а також за наявності копії наукових публікацій та актів впровадження результатів роботи. Закритий конверт із відомостями про автора та наукового керівника, а також копіями публікацій та актів впровадження вкладається у конверт з роботою.
Терміни проведення конкурсу:
– відправка робіт до 15.02.2022 р. (за поштовим штемпелем);
– рецензування робіт (до 13.03.2022 р.). Критерії оцінювання наведені у додатку 3. За рішенням галузевої конкурсної комісії визначаються наукові роботи, автори яких запрошуються на підсумкову науково-практичну відеоконференцію. Всі наукові роботи будуть перевірені на наявність запозичень та при порушенні академічної доброчесності будуть відхилені від участі у Конкурсі;
– оприлюднення результатів рецензування (не пізніше 24.03.2022 р.). На сайті Національного університету харчових технологій буде оприлюднено: рейтинговий список наукових робіт; списки запрошених для участі у відеоконференції та їхні наукові роботи; рецензії на наукові роботи;
– захист наукових робіт у форматі підсумкової науково-практичної відеоконференції (07.04.2022 р.).
Контакти оргкомітету:
Поштова адреса: |
Галузева конкурсна комісія за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», кафедра біотехнології і мікробіології, Національний університет харчових технологій, вул. Володимирська 68, м. Київ-33, 01601 |
Контактна особа |
Красінько Вікторія Олегівна, заступник завідувача кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ |
E-mail: |
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду |
Телефони: |
(044)-287-98-30 095-550-14-10 |