Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма «Промислова біотехнологія»
1 |
Особливості біотехнологій біопалива із використанням ціанобактерій |
2 |
Метаболіти мікробного походження як біобезпечні ароматизатори для харчової промисловості |
3 |
Сучасні аспекти біотехнології хітинолітичних ферментів |
4 |
Особливості біотехнологічного одержання кислої уреази, перспективи та практичне застосування |
5 |
Дріжджі Saccharomyces cerevisiae як джерело отримання рекомбінантних сполук |
6 |
Застосування хітозанів у контролі збудників бактеріальних хвороб зернових і овочевих культур |
7 |
Біотехнологія комбінованого силосувального препарату на основі Lactobacillus buchneri |
8 |
Сучасний стан та перспективи біотехнологічного одержання розчинників на прикладі 1,3-пропандіолу |
Освітньо-професійна програма «Фармацевтична біотехнологія»
1 |
Вплив інсуліну на метаболізм глюкози в пухлинних клітинах |
2 |
Желатинази в пухлині як фактори утворення та перебігу мікрометастазів |
3 |
Біотехнологія ферментів терапевтичного призначення на прикладі наттокінази |
4 |
Біотехнологічні особливості одержання оральної протихолерної вакцини |
5 |
Пробіотичні властивості каротинсинтезувального штаму Bacillus sp. I1.2 |
6 |
Біотехнологічний потенціал бактерій роду Acinetobacter |
7 |
Інтенсифікація синтезу фітогормонів, у комплексі з поверхнево-активними речовинами, штаму Nocardia vaccinii ІМВ В-7405 для використання у рослинництві |
8 |
Технології отримання рекомбінантного еритропоетину |
9 |
Фаготерапія у лікуванні бактеріальних інфекцій |
10 |
Біологічно активні пептиди козиного молозива – природні імуномодулятори та антибактеріальні засоби |
11 |
Особливості біосинтезу антимікробних пептидів кателіцидинів та їх застосування у противірусній терапії |
12 |
Біосинтез полі-гамма-глутамінової кислоти Bacillus subtilis |
13 |
Біотехнологічні особливості отримання протипухлинного ферментного препарату L-аспарагінази |
14 |
Особливості синтезу мікробного полісахариду етаполану на суміші олієвмісних та С2-субстратів |