Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Остання сходинка, що відчиняє двері у світ!

Студентське життя – найкращий час, час нових знайомств, час пізнання життя, час формування багатьох цікавих зв’язків та знайомств, і найголовніше – час набуття знань та навичок. П’ять з половиною років – як один день. Саме так триває шлях до здобуття диплому магістра з біотехнології. Це було складно і легко, це було сумно і щасливо, це було довго і швидко, але це точно було особливо. За цей час ми стали трішки фармацевтами, трішки хіміками, трішки мікробіологами, трішки проектувальниками. Але всі ці «трішки» роблять нас тими, ким ми є насправді. Ми – БІОТЕХНОЛОГИ!

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

 Янчук Іван (інженер-проектувальник ІІ категорії компанії ТОВ «Унітехнології ЮЕЙ»):

- співавтор 3 статей та 7 тез у збірниках всеукраїнських та міжнародних конференцій;

- учасник освітнього проекту #Farmak_Lab на тему: «GMP: вимоги та провадження системи якості» (2018 р.);

- профорієнтаційний активіст;

- учасник культурно-масового життя факультету БТЕК;

- захистив магістерську роботу на відмінно і отримав диплом з відзнакою.

 Далі буде

Ви знаходитесь тут: Про кафедру Наші випускники - наша гордість Остання сходинка, що відчиняє двері у світ!