Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Пишаємось випускниками! Вперед до нових мрій та звершень!

Ось і промайнули роки студентського «безтурботного» життя. Позаду залишились як позитивні моменти, так і сумні. Ще нещодавно так нервово та з тривогою всередині студенти переступали поріг університету, а вже сьогодні впевнено крокують далі у доросле життя як справжні професіонали своєї справи, адже вони – БІОТЕХНОЛОГИ!

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

Оксана Боднар (технік-технолог групи м’яких та рідких лікарських форм дослідно-впроваджувальної лабораторії ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»):

- переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» 2018/2019 н.р. (Диплом ІІ ступеня, 2019 р.);

-  переможець ХІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття» присвяченої 185-річчю від дня народження Дмитра Івановича Менделєєва (Диплом І ступеня, 2019 р.);

- участь у літній науковій школі 2019 р. «CREATIVE SPARK» від ПрАТ «Компанія Ензим»;

- співавтор 1 статті у фаховому журналі (Наукові праці НУХТ), 4 статей та 10 тез у збірниках всеукраїнських та міжнародних конференцій;

- староста академічної групи (2016-2020 рр.).

Далі буде

 

Ви знаходитесь тут: Про кафедру Наші випускники - наша гордість Пишаємось випускниками! Вперед до нових мрій та звершень!