Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Випускники гуртка «BIOTECH»


Філатова Ольга (БТЕК 5-3М).

Науковий керівник – к.б.н., доц. Скроцька Оксана Ігорівна.

Науковий напрям роботи – генетичні модифікації у харчовій біотехнології: перспективи, безпечність та ризики.

 

 

 

 

 

 

 

 


Нікітчук Ірина (БТЕК 5-1М).

Науковий керівник – д.т.н., проф. Кігель Наталія Федорівна.

Науковий напрям роботи – технологічні особливості та антагоністична активність лактобактерій щодо технічно шкідливої мікрофлори для сироробства.

 

 

 

 

 

 


Пекло Ганна (БТЕК 5-1М)

Науковий керівник – д.б.н., проф. Карпов Олександр Вікторович.

Науковий напрям роботи – біологічно-активні фрагменти білків коров’ячого молока.


 

 

 

 

 

 

 

Короленко Аліна (БТЕК-5-1М).

Науковий керівник – к.т.н., Тетеріна Світлана Миколаївна.

Науковий напрям роботи – мікробіологічний контроль напоїв бродіння, одержаних на основі соку цукрового сорго.

Працює контролером якості готової продукції у відділі технічного контролю ПАТ «Оболонь».

 

 

 

 


Антонюк Ніна (БТЕК-5-2), нагороджена грамотою за проявлений творчий потенціал та нестандартний підхід у вирішенні складних наукових завдань з екології та екологічної безпеки на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за галуззю науки «Екологія та екологічна безпека» 2014-2015 рр.

Науковий керівник – д.б.н., проф. Пирог Тетяна Павлівна.

Науковий напрям роботи – вплив поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241на деструкцію комплексних з важкими металами нафтових забруднень у ґрунті.

Працює контролером продукції медичного призначення у відділі контролю якості ПрАТ «ІНДАР».

 

 

 


 

Дорош Анна (БТЕК-5-2М), призер (Диплом ІІІ ступеня) конкурсу-конференції «Нові горизонти» у номінації «Ідеї технологій майбутнього» (Брянськ, Російська Федерація, 2014 р.), нагороджена грамотою за активну участь та високий рівень знань з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія» у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2014 р.

Науковий керівник – к.т.н., доц. Грегірчак Наталія Миколаївна.

Науковий напрям роботи – дослідження антагоністичної активності метаболітів Saccharomyces cerevisiae.

Працює інженером-конструктором (з технології) проектного відділу ПАТ «Київмедпрепарат» корпорації «Артеріум».

 

 


 Животовська Аріна (БТЕК-5-1М), призер (Диплом І ступеня) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за напрямом «Експертиза харчових продуктів» 2014-2015 рр., призер (Диплом ІІІ ступеня) конкурсу магістерських робіт НУХТ 2014/2015 н.р., нагороджена ювілейним знаком «130 років Національному університету харчових технологій».

Науковий керівник – к.т.н., доц. Грегірчак Наталія Миколаївна.

Науковий напрям роботи – мікробіологічна безпека харчових продуктів.

Працює мікробіологом відділу контролю якості ТОВ «Натур+».

 

 


 Івахнюк Микола (БТЕК-5-2М), призер (Диплом І ступеня) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук в галузі технічних наук за спеціальністю «Біотехнологія» 2014-2015 рр., призер (Диплом І ступеня) конкурсу магістерських робіт НУХТ 2014/2015 н.р., нагороджений ювілейним знаком «130 років Національному університету харчових технологій».

Науковий керівник – д.б.н., проф. Пирог Тетяна Павлівна.

Науковий напрям роботи – інтенсифікація синтезу полісахариду етаполану на олієвмісних промислових відходах.

Працює техніком-технологом у цеху рідких лікарських засобів (дільниця виробництва інсуліну) ПАТ «Фармак».

 


 Пекло Анастасія (БТЕК 5-1М), нагороджена ювілейним знаком «130 років Національному університету харчових технологій», нагороджена грамотою за активну участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук з напряму «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» 2014-2015 рр. у номінації «Оригінальність ідеї та ступінь апробації».

Науковий керівник – д.б.н., проф. Карпов Олександр Вікторович.

Науковий напрям роботи – абзими та їх застосування в біотехнології.

Працює мікробіологом відділу контролю якості дільниці виробництва стерильних антибіотиків ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод».

 


 Савенко Інга (БТЕК-5-2М), нагороджена ювілейним знаком «130 років Національному університету харчових технологій», учасник ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук в галузі технічних наук за спеціальністю «Біотехнологія» 2014-2015 рр.

Науковий керівник – д.б.н., проф. Пирог Тетяна Павлівна.

Науковий напрям роботи антимікробні властивості поверхнево-активних речовин Nocardia vaccinii ІМВ В-7405.

Працює асистентом кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ.

 


 Соловей Богдана (БТЕК 5-2М).

Науковий керівник – д.б.н., проф. Пирог Тетяна Павлівна.

Науковий напрям роботи – сучасні досягнення біотехнології для виробництва біологічно активних сполук лікувально-профілактичного і функціонального призначення.

Працює технологом цеху з виробництва субстанції інсуліну (дільниця ферментації) ПрАТ «ІНДАР».

 


 


Кудря Надія (БТЕК-5-2М), призер (ІІІ місце) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю науки «Біологія».

 

Науковий керівник – д.б.н., проф. Пирог Тетяна Павлівна.

Науковий напрям роботи – інтенсифікація синтезу поверхнево-активних речовин Nocardia vaccinii K-8 на суміші субстратів.

Працює хіміком у відділі виробництва гідрогелевих пов’язок науково-виробничого та впроваджувального ПП «УКРТЕХМЕД»

 

 

 

 

 

 

 


 

Мащенко Оксана (БТЕК-5-2-М), переможець VI  і VІІ Всеукраїнської конференції «БІОТЕХНОЛОГІЇ ХХI СТОЛІТТЯ».

Науковий керівник – д.б.н., проф. Пирог Тетяна Павлівна, консультант – Шевчук Тетяна Андріївна.

Науковий напрям роботи – утилізація технічного гліцерину продуцентами поверхнево-активних речовин бактеріями Rhodococcus erythropolis ІМВ Ас-5017, Nocardia vaccinii K-8, Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241.

Працює на посаді мікробіолога в групі по розробці методик на ПАТ «Київський вітамінний завод».

 


Антонюк Світлана (БТЕК-5-1-М), переможець VIII міжнародної конференції «YOUTH AND PROGRESS OF BIOLOGY», преміант Київського міського голови за кращу наукову роботу.

Науковий керівник – д.б.н., проф. Пирог Тетяна Павлівна.

Науковий напрям роботи – дослідження антиадгезивних та антифунгальних властивостей позаклітинних метаболітів нафтоокиснюючих бактерій Rhodococcus erythropolis ІМВ Ас-5017.

Проходить стажування за кордоном.

 

 

 

 


Парфенюк Сергій (БТЕК-5-2-М), призер (II місце) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю науки «Екологія та екологічні науки», призер (ІІІ місце) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю науки «Біологія»

Науковий керівник – д.б.н., проф. Пирог Тетяна Павлівна.

Науковий напрям роботи – деструкція комплексних забруднень екосистем поверхнево-активними речовинами Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241.

Працює інженером-технологом у відділі реєстрації та ліцензування на ПАТ «Біофарма».

 

 

 


Олефіренко Юлія (БТЕК-5-2-М). Переможець (ІІ місце) VІІ Всеукраїнської конференції «БІОТЕХНОЛОГІЇ ХХI СТОЛІТТЯ».

Науковий керівник – д.б.н., проф. Пирог Тетяна Павлівна.

Науковий напрям роботи – вплив екзогенних жирних кислот на реологічні властивості етаполану, синтезованого Acinetobacter sp. В-7005 на змішаних субстратах.

Проходить стажування за кордоном.

 

 

 


Рушай Олена (БТЕК-5-1-М), переможець VI Всеукраїнської конференції «БІОТЕХНОЛОГІЇ ХХI СТОЛІТТЯ», призер (ІІ місце) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю науки «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції».

Науковий керівник – к.т.н., доц. Грегірчак Наталія Миколаївна

Науковий напрям роботи – мікробіологічна безпека харчових продуктів.

Працює хіміком у відділі контролю якості на ПАТ «Київський вітамінний завод».

 

 

 

 


Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка