У 2020 році закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом магістра з відзнакою зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» (освітньо-професійна програма «Фармацевтична біотехнологія»).
Дипломну роботу на тему: «Сучасні підходи до контролю чисельності фітопатогенних мікроорганізмів» виконала під керівництвом к.б.н., доц. Буценко Л.М.
Нині (лютий 2020 р. ) працює у ТОВ-підприємство «Ізумруд ЛТД» на посаді інженера-технолога цеху розливу безалкогольних напоїв у місті Кременчук.
Маріє, Ви навчались на магістратурі, як Вам вдавалося поєднувати навчання і роботу та як віднеслися до цього факту Ваші роботодавці?
На співбесіді зацікавилися тим фактом, що продовжую заочно навчання в університеті. Звичайно, багатьох роботодавців може збентежувати той факт, що їх співробітник буде відлучатися з безперервного процесу виробництва на сесії в університеті, але мені пощастило, мої роботодавці були зацікавлені у підвищенні рівня знань їх співробітника та з розуміння віднеслися до того факту, що я навчаюся.