Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

ТОВ "НАТУР +"

Хіміч Анастасія Василівна

У 2018 році закінчила Національній університет харчових технологій (заочна форма навчання) та отримала диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізацією «Фармацевтична біотехнологія».

Дипломний проект на тему «Одержання нових трасплантаційних матеріалів на основі полігідроксиалконатів для виробництва трансплантатів» виконала під керівництвом к.т.н., доц. Воронцова О.О.

Нині (березень 2018 р.) працюю лаборантом-мікробіологом у ТОВ «Натур +».

 

 

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або може вона «знайшла» Вас?

Мені запропонували пройти співбесіду, за результатами якої і прийняли на роботу.

Рудкевич Ірина вікторівна

У 2018 році закінчила Національний університет харчових технологій і отримала диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізацією «Промислова біотехнологія».

Захистила дипломну роботу на тему «Утилізація рослинних залишків у вигляді композитних теплоізоляційних матеріалів з використанням міцеліальних грибів» під керівництвом к.т.н., доц. Красінько В.О.

Нині (березень 2018 р.) працює на посаді лаборанта-мікробіолога у відділі контролю якості у ТОВ «Натур+».

 

Як змінилося життя після закінчення університету?

Після закінчення навчання в університеті (перший рік навчання в магістратурі, адже другий рік – уже без занять, лише переддипломна практика і написання магістерської роботи) певний час (особливо перші три місяці)

Івасюк (Животовська) Аріна Сергіївна

У 2015 році закінчила Національний університет харчових технологій (НУХТ) та отримав диплом магістра зі спеціальності «Промислова біотехнологія». Захистила магістерську роботу на тему «Вплив рецептурних інгредієнтів на мікробіологічну стабільність білоквмісних харчових продуктів» під керівництвом к.т.н., доц. Н.М. Грегірчак. Була учасником студентського наукового гуртка «BIOTECH».

За представлену роботу на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2014/2015 н.р. за напрямом «Експертиза харчових продуктів» нагороджена дипломом І ступеня

Нині (жовтень 2016 р.) працює виконуючим обов’язки завідувача мікробіологічної лабораторії з контрою якості ТОВ «Натур+»

Ви знаходитесь тут: ТОВ "НАТУР +"