18 травня свої двері в черговий раз відчинив Національний університет харчових технологій! Цього разу все було ще цікавіше, адже до нас в гості завітала компанія "Grona", яка шукає собі робітників. А що ж нового запропонував вступникам факультет БТЕК? Зараз усе розкажемо!
Нарешті було представлено нову спеціальність "Фізична рекреація та оздоровлення людини", кожен молодий парубок чи дівчина, та й не тільки молоді мають можливість навчатись на даній освітній програмі.
Від кафедри "Біотехнології та біоінженерії" вступники мали можливість поглянути на мікробіологічні препарати під мікроскопом і дізнатися багато нового про пігулки чи поживні середовища. Cтарший викладач кафедри Віктор Удимович розповідав про особливості навчання, про унікальність і універсальність нашої професії. Багато цікавинок додала і кафедра "Екології та екоменеджменту", адже на своєму майстер-класі абітурієнти могли проаналізувати фрукти на наявність нітратів і різних добавок за допомогою певного хімічного розчину. Щодо смаколиків?
О, а до смаколиків, то їх було вдосталь. Продукти харчової біотехнології - сир з пліснявою, ковбаса з пліснявою, комбуча та натуральний йогурт. Перевірені та якісні яблука. Смачно? Безумовно! Жоден вступник зі студклубу не вийшов голодний. Також для більш цікавого та класного проведення часу студентська рада університету провела розіграш різних подарунків з НУХТівським мерчем.
Вже після церемонії всі майбутны вступники мали можливість пройти екскурсійним туром по інститутах та факультетах. Зокрема, на кафедрі біотехнології і мікробіології здійснилися подорожі лабораторіями та більш детально ознайомились з івентами для першокурсників, старшокласників та вступників загалом. Незабутній день незабутніх вражень! Чекаємо на тебе, вступнику!