Здобувачі бакалаврату ОПП «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» та магістратури ОПП «Промислова та фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» мали нагоду дізнатись про особливості принципів ESG та системи HACCP на харчових підприємствах за кордоном. Таку гостьову лекцію прочитала Юлія Лінько за люб’язного запрошення доцентки кафедри БТМ Оксани Скроцької. Також до лекції доєдналась деканка факультету БТЕК Наталія Грегірчак, яка є лекторкою дисципліни «Мікробіологія санітарія і гігієна з основами НАССР».
Пані Юлія працює менеджером із якості у рітейл компанії «nu3», яка є виробником спортивного та функціонального харчування в Берліні. Сама ж Юлія є випускницею кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ і вона має великий досвід роботи у сфері харчової біотехнології.