Підсумки І етапу ІІ туру
Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. Національний університет харчових технологій (НУХТ) призначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» (далі – Конкурс) у 2020/2021 навчальному році.
Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшло 48 робіт з 23 закладів вищої освіти. З 15 лютого по 18 березня тривав перший етап ІІ туру – рецензування студентських наукових робіт членами Галузевої конкурсної комісії. Кожну роботу рецензували два незалежних рецензенти. Наукові роботи не подавались на рецензування до закладів вищої освіти, в яких навчаються їх автори. За результатами рецензування сформовано рейтинговий список наукових робіт. Конкурсні роботи були оцінені в інтервалі від 12 до 100 балів (середній бал за результатами двох рецензій). Одну роботу було знято з участі в конкурсі через академічну недоброчесність.
Наступний ІІ етап ІІ туру – захист робіт на підсумковій науково-практичній конференції – відбудеться 8 квітня. Даний захід відбудеться у режимі відеоконференції з використанням сервісу Zoom. Для участі у ІІ етапі ІІ туру Конкурсу запрошуються автори наукових робіт, які були оцінені рецензентами у 71 і вище балів. Це автори 30 студентських робіт. Запрошені учасники повинні підготувати доповідь за поданою на Конкурс роботою та її презентацію у програмі PowerPoint. На першому слайді презентації вказується лише шифр роботи і її назва. Назва закладу вищої освіти та відомості про наукового керівника не наводяться. Регламент доповіді – не більше 5 хв.
Програма ІІ етапу ІІ туру Конкурсу (8 квітня 2021 р.):
9.00-10.00 – відкриття підсумкової науково-практичної конференції Конкурсу. Посилання на відеоконференцію:
http://us02web.zoom.us/j/81893601558?pwd=MEgyUGR4M0M1UTJVQkZSUDNuQ1crUT09
Ідентифікатор конференції: 818 9360 1558
Код доступу: 2021
10.00-13.00 – проведення підсумкової науково-практичної конференції для захисту робіт в режимі відеоконференцій на секційних засіданнях:
1. Секція «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія» – посилання на відеоконференцію:
http://us02web.zoom.us/j/85966225310?pwd=TkptTllIcnBVM1VwVDJONmU1SGc2dz09
Ідентифікатор конференції: 859 6622 5310
Код доступу: 2021
2. Секція «Промислова та екологічна біотехнологія» – посилання на відеоконференцію:
http://zoom.us/j/98560423389?pwd=cnppdnEwMFdrcWNNbk5wVUtrcm5TUT09
Ідентифікатор конференції: 985 6042 3389
Код доступу: 2021
3. Секція «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія» – посилання на відеоконференцію:
http://us02web.zoom.us/j/83257255184?pwd=M2Zod2VYQkYzVFdLMjFXa1JTeG9nQT09
Ідентифікатор конференції: 832 5725 5184
Код доступу: 2021
13.00-14.00 – обідня перерва;
14.00-15.00 – робота Галузевої комісії Конкурсу. Підведення підсумків науково-практичної конференції (посилання на відеоконференцію отримують лише члени Галузевої конкурсної комісії);
16.00 – оголошення переможців Конкурсу та закриття конференції. Посилання на відеоконференцію:
http://us02web.zoom.us/j/84150040190?pwd=REZsSXFzSklmZzY4SSszZVRyb0hzZz09
Ідентифікатор конференції: 841 5004 0190
Код доступу: 2021
Рейтинговий список робіт, рецензії на конкурсні роботи, перелік робіт та повний текст наукових робіт запрошених авторів розміщені на сайті Національного університету харчових технологій.
До зустрічі на підсумковій науково-практичній конференції Конкурсу!