Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Скажемо вам відверто, що наукова робота надзвичайно клопітка та відповідальна справа: ти повинен обдумати, розписати та підготувати експеримент, а по його завершенню – отримані результати правильно інтерпретувати, порівняти з літературними (якщо такі є) і представити у вигляді статей чи тез. Але ті, кому ще важче у цій нелегкій справі – це наші наставники-викладачі. За ними найголовніше завдання: навчити нас самостійно працювати, обдумувати та аналізувати нашу роботу, а ще допомагати у написанні тих же статей та тез. Так, наукові роботи викладачів і студентів кафедри біотехнології та мікробіології були представлені на Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», що проходила на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Нещодавно вийшов друком збірник тез даної конференції (http://www.btmb.com.ua/pro-fakultet/uchast-u-konferentsiyah/konferentsiji-za-2017-rik), у якому результати наукової роботи у секції 2 «Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та секції 3 «Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів» під керівництвом к.т.н., доцента Грегірчак Наталії Миколаївни представили активні учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH»:

1. Макаренко Є.В. Протимікробні властивості екстракту шипшини в рецептурі хліба.

2. Покойовець К.Ю. Їстівне покриття з пробіотиком для хлібобулочних виробів.

3. Покойовець К.Ю., Макаренко Є.В. Протимікробні властивості хлібобулочних виробів із функціональними добавками.

4. Українець О.О. Мікробіологічна безпека напівфабрикатів нової рецептури.

5. Зусько К.В. Оцінювання мікробіологічної стабільності варених ковбас нової рецептури.

Також у матеріалах роботи секції 3 було представлено роботу учасниці «BIOTECH» Корх Наталі «Актуальність застосування рослинної харчової добавки на основі лікарської сировини», виконаної під керівництвом к.т.н., доцента Тетеріної Світлани Миколаївної.

Ми вітаємо юних науковців з участю у роботі конференції та бажаємо наснаги для наукових висот!

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка