Перший тиждень навчання після дистанційного навчання для студентів і викладачів розпочався із модульного контролю та захистів дипломів і, напевно, традиційне свято зустрічі весни – Масляний тиждень, точно був на другому плані. Але, навіть цей факт, не став на заваді активним студентам кафедри біотехнології і мікробіології аби пишно та незабутньо привітати своїх колег, викладачів та працівників нашого факультету і всього університету зі святом.
Попередньо приготувавши стараннями наших чарівних дівчат ледь не півсотні млинців та захопивши з собою гарний настрій, студенти, на чолі із головою Студентської ради факультету, – Моцаром Валентином, вирушили кафедрою БТМ та коридорами університету частувати і вітати всіх зі святом. Студенти розпочали свою смачну подорож із деканату, де привітали зі святом декана факультету Наталію Грегірчак, та заступників: Інну Лич та Ірину Волошину, а також секретарів факультету.
Наступною «точкою» був ректорат, де нашим студентам вдалося подарувати посмішки проректорам університету. Після привітань у ректораті студенти кафедри завітали до своєї рідної кафедри, але як виявилось, у викладацькій майже нікого не було – тривали захисти магістрів. Після невеличкої наради студактив вирішив завітати на захист, адже розуміло, що нашим магістрам потрібна розрядка: з одного боку емоційна, з іншого – перед захистом, мало хто поснідав зранку, тому пара молекул АТФ у вигляді млинців нікому не завадить. Результат перевершив сподівання – для всіх присутніх на захистах поява «Масляної делегації» стала справжньою несподіванкою. Частували всіх: від магістрантів до голови ЕК. Зважаючи на усмішки присутніх, стало зрозуміло: сюрприз вдався на всі сто!
Лише невеличке бажання, «засмажене» на краплі кулінарних талантів та «приправлене» відвертими посмішками справило неймовірне враження на чималу кількість людей у цей день. І, дивлячись на ці щасливі обличчя, хочеться, щоб такі свята були у нас якнайчастіше.