Спеціальність 8.05140101 «Промислова біотехнологія»
1 |
Перспективи одержання і використання мікробних полілактатів |
2 |
Біотехнологічні аспекти виробництва харчових продуктів з використанням мікроорганізмів та ферментів мікробного походження |
3 |
Вплив рецептурних компонентів на мікробіологічну безпеку білоквмісних харчових продуктів |
4 |
Виробництво протитуберкульозної вакцини для ветеринарної медицини |
5 |
Мікробіологічні показники функціональних напоїв, отриманих за різних технологічних режимів |
6 |
Створення потенціометричного біосенсору для визначення сечової кислоти |
7 |
Антагоністична активність лактобактерій щодо технічно шкідливої мікрофлори |
8 |
Перспективи використання абзимів молока при створенні функціональних продуктів |
9 |
Казеїни коров’ячого молока як джерело біологічно активних пептидів |
Спеціальність 8.05140103 «Фармацевтична біотехнологія»
1 |
Сучасні мукоадгезивні лікарські засоби мікробного походження |
2 |
Мікробіологічні показники хліба за використання різних штамів дріжджів Saccharomyces |
3 |
Синтез мікробного полісахариду етаполану на олієвмісних промислових відходах |
4 |
Противірусний ефект структурних аналогів тилорону на моделі герпетичної інфекції |
5 |
Ефективність протипухлинної дії наночасток діоксиду церію in vivo |
6 |
Геропротекторна дія комплексу фармацевтичних препаратів на мишей лінії C57Bl/6 |
7 |
Вплив Ізатізону на апоптоз культур клітин К-562 |
8 |
Оптимізація умов культивування Fennellia sp 2608 з метою підвищення синтезу гідролітичних ферментів |
9 |
Протипухлинні лікарські засоби, одержувані біотехнологічними методами |
10 |
Біотехнологія карбапенемів з підвищеною стійкістю до β-лактамаз |
11 |
Вплив радіації на процеси перекисного окиснення ліпідів та ферменти антиоксидантного захисту у мікроміцетів з радіоадаптативними властивостями |
12 |
Вплив умов культивування на антиадгезивні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 |
13 |
Сучасні досягнення біотехнології для виробництва біологічно активних сполук лікувально-профілактичного і функціонального призначення |
Спеціальність 8.05140105 «Екологічна біотехнологія та біоенергетика»
1 |
Біотехнологічний потенціал та перспективи використання у природоохоронних біотехнологіях вищих базидіоміцетів Hypsizygus marmoreus |
2 |
Генетичні модифікації у харчовій біотехнології: перспективи, безпечність та ризики |