Напрям 6.051401 «Біотехнологія»
1 |
Культивування Nocardia vaccinii ІМВ В-7405 з метою одержання поверхнево-активних речовин для використання у природоохоронних технологіях |
2 |
Розробка потенціометричного біосенсора для визначення аргініну на основі L-аргінази |
3 |
Роль поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 у руйнуванні біоплівок |
4 |
Культивування Pichia anomala з метою одержання ліпідів як сировини для виробництва біодизелю |
5 |
Оптимізація умов Agrobacterium-опосередкованої трансформації м’якої пшениці |
6 |
Біосинтез поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis ІМВ Ас-5017 на відпрацьованій олії для деструкції нафтових забруднень |
7 |
Біологічні властивості Hericium erinaceus |
8 |
Антимікробна активність поверхнево-активних речовин Nocardia vaccinii ІМВ В-7405, синтезованих за дії біологічних індукторів |
9 |
Розробка амперометричного біосенсора для визначення глутамату |
10 |
Біосинтез ліпідів Rhоdotorula gracilis як сировини для біопалива |
11 |
Використання антибіотика Цефепім у біотехнології Triticum aestivum |
12 |
Вплив антибіотику Цефтриаксон на морфо-генетичні процеси пшениці м’якої сорту «Ятрань 60» |
13 |
Біологічно активні речовини Hericium coralloides |
14 |
Реалізація біотехнологічних методів очищення стічних вод від сполук нітрогену шляхом ANNAMOX процесу |
15 |
Виявлення генетичних змін тритикале під дією хімічних мутагенів за допомогою системи IRAP |
16 |
Застосування рослинної сировини у складі харчових продуктів та її вплив на мікробіологічні показники |
17 |
Антагоністичні властивості пробіотичного препарату у складі їстівних плівок |
18 |
Вплив жирних кислот на формування біоплівки сульфатвідновлювальних бактерій |
19 |
Мікробіологічна безпека кондитерських виробів нової рецептури |
Спеціальність 8.05140101 «Промислова біотехнологія»
1 |
Біоінженерні конструкції на основі абзимів |
2 |
Перспективи використання нової заквашувальної композиції для ферментування рослинної сировини |
3 |
Фітопатогенні бактерії в біотехнології |
4 |
Біологічна активність поліглутамінової кислоти штаму Bacillus sp. М20-Г |
5 |
Перспективи використання пробіотичних властивостей дріжджів Saccharomyces boulardii |
Спеціальність 8.05140103 «Фармацевтична біотехнологія»
1 |
Влив потенційних геропротекторних фармацевтичних препаратів за умов їх комбінованого застосування на життєздатність експериментальних мишей |
2 |
Дослідження впливу фулерену С60 на метаболічні показники та тривалість життя мишей лінії СВА/Са |
3 |
Вплив кверцетину на виразність стрептозотоцинового діабету у мишей |
4 |
Досягнення біотехнології в розробці протиракових вакцин |
5 |
Генетично модифіковані рослини як джерело біологічно активних речовин медичного призначення |
6 |
Біологічні властивості поверхнево-активних речовин, синтезованих Nocardia vaccinni IMB B-7405 на промислових відходах |
7 |
Інтенсифікація синтезу поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 на відпрацьованій соняшниковій олії |
8 |
Вікові особливості стрептозотоцинового діабету у мишей |
9 |
Особливості реєстрації лікарського препарату Цитрамон |
10 |
Міцеліальні гриби як джерело отримання полісахаридів з іммуномодулюючими властивостями |
Спеціальність 8.05140105 «Екологічна біотехнологія та біоенергетика»
1 |
Сучасні методи детекції патогенів |
2 |
Сучасний стан та перспективи біотехнологічного одержання водню |