Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма «Промислова біотехнологія»
1 |
Біотехнологічні аспекти отримання препаратів на основі бактеріофагів для контролю збудників бактеріальних хвороб хрестоцвітих |
2 |
Бактерії роду Paenibacillus як біологічні агенти |
3 |
Біотехнологічні особливості одержання дріжджових кілер-токсинів та перспективи їхнього застосування |
Освітньо-професійна програма «Фармацевтична біотехнологія»
1 |
Біотехнологічні особливості одержання імуностимуляторів вуглеводної природи |
2 |
Мікробіологічний синтез аскорбінової кислоти |
3 |
Антибактеріальні властивості базидіоміцетних грибів |
4 |
Використання мікроорганізмів у якості систем експресії для отримання субодиничних вакцин |
5 |
Антифунгальні властивості грибів відділу Basidiomycetes |
6 |
Біосинтез наночасток срібла з використанням дріжджів |
7 |
Гібридні антибіотики як альтернатива антибіотикорезистентності |
8 |
Досягнення біотехнології у виробництві лактулози |
9 |
Біотехнологічні аспекти одержання ферментів фітаз медичного призначення |
10 |
Бактеріоцини грамнегативних бактерій |
11 |
Продукти мікробного синтезу для руйнування біоплівок |
12 |
Регуляція антимікробної та антиадгезивної активності поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IМВ В-7241 |