Закінчила Національній університет харчових технологій у 2010 році та отримала диплом спеціаліста за напрямом «Промислова біотехнологія».
Виконала дипломний проект на тему «Виробництво молочної кислоти за допомогою продуцента Rhizopus oryzaе» під керівництвом к.т.н., доц. Решетняк Л.Р.
Починаючи з 2010 року працює на посаді мікробіолога відділу контролю якості ПАТ «Київський вітамінний завод».
Надію, скажіть, чи важко було адаптуватись після університету до роботи і відповідального дорослого життя?
Роки в університеті були незабутні! Гуртожиток… Група… Коридори НУХТу… Вечора факультетів…, але так чудово жити і не переживати про курсову чи дипломну роботу (посміхається).
Чи допомогли Вам знання, отримані в університеті, в подальшій роботі?
Навчання це дуже добре. Звісно роки навчання не минули дарма, але в роботі все досить вузько, якась частина багажу використовується і поповнюється, а інша забувається. Профіль стає більш вузьким. Проте знання, отримані в університеті важливі, оскільки вони фундамент для майбутньої професії.
Чи подобається Вам працювати мікробіологом?
На мою думку робота дійсно хороша, якщо із задоволенням ідеш на неї і не складно встати вранці. Моя робота дійсно така. Крім того, важливу роль відіграє колектив.
Життєві рекомендації для майбутніх випускників.
Знання не бувають «зайвими», тому всім бажаю розвиватись, не боятись труднощів і звісно позитиву!!!