Кафедра біотехнології і мікробіології пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, талантами та досягненнями примножують славу Національного університету харчових технологій. Наші випускники-біотехнологи – це беззаперечно знак якості і гордість нашої кафедри. Адже біотехнологія – це не просто наука, а одна з найважливіших сфер людської діяльності, яка нині визначає науково-технічний прогрес. Саме тому біотехнологів без перебільшення можна назвати технологами третього тисячоліття.
Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.
Альона Дехтяренко (фахівець з розвитку персоналу Корпоративного університету Корпорації «Артеріум»):
- переможець І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» (2018 р.);
- співавтор 7 статей та 9 тез у збірниках науково-практичних конференцій;
- учасник наукового гуртка «Biotech»;
- староста потоку впродовж 4 років бакалаврату (2013-2017 рр.);
- учасник танцювального колективу факультету БТЕК (2017-2018 рр.);
- захистила магістерську роботу на відмінно і отримала диплом з відзнакою.
Далі буде