Ось і настав час випуску ще одного потоку висококваліфікованих магістрів зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». І хоча Національний університет харчових технологій невпинно продовжує кувати професіоналів своєї справи не один десяток років, однак цей випуск значно відрізняється від попередніх. Так, пандемія внесла свої корективи і, на жаль, в стінах рідного університету теперішні випускники провели не так багато часу, як того хотілось би. Однак це жодним чином не відзначилось на якості отриманої освіти, про що яскраво свідчать отримані нагороди та публікації наших здобувачів. Тому немає жодних сумнівів, що через декілька років випускники з радістю будуть навідуватися до рідної Alma mater, щоб побачити улюблених викладачів, провести здобувачам інформативні лекції, майстер-класи та розповісти історії успіхів.
Серед цьогорічних випускників є багато талановитої молоді, що успішно реалізовують свій потенціал. Бажаємо їм успіху на початку нового шляху після випуску з рідної кафедри. Тож розпочинаємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2022 року.
Аліна Кернер:
- учасниця команди «Faster than Pasteur» хакатону «Farmak Science Start» (I місце, 2020 р.);
- учасниця школи молодих науковців АТ «Фармак» (2020-2021 рр.);
- переможниця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» (диплом ІІІ ступеня, 2021 р.);
- переможниця конкурсу студентських наукових проектів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум» (2021 р.);
- співавторка 1 статті у фаховому журналі та 12 тез у збірниках міжнародних та всеукраїнських конференцій;
- захистила магістерську роботу на відмінно і отримала диплом з відзнакою.
Далі буде