Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Знайомство з найпотужнішим виробництвом пива в Україні

З настанням Нового року і початком нового семестру розпочалась і перша практика у студентів-біотехнологів 4 курсу. Більшості наших студентів пощастило потрапити на передові сучасні підприємства фармацевтичної та харчової галузей. Так студенти-біотехнологи Мармаш Ірина, Мовчан Данило, Гвоздяна Лілія та Волков Олексій проходять практику на ПАТ «Оболонь» - провідному виробнику пива в Україні, на якому успішно поєднується цікаві наукові розробки та високотехнологічне сучасне виробництво.

Кожного року завод «Оболонь» зустрічає практикантів з широко відкритими дверима та щирими усмішками персоналу. Одразу кожен практикант одержує місце проходження практики та куратора - співробітник підприємства, який буде керувати процесом проходження практики. Студентів ознайомлюють з правилами техніки безпеки, проводять повну і детальну екскурсію підприємством.

Завод «Оболонь» є одним із наймасштабніших виробників пива, слабоалкогольних напоїв та безалкогольних напоїв на території України і виробничі потужності в Києві досить вражаючі – його площа займає біля 15 гектарів. Проектна потужність головного заводу «Оболонь» у Києві становить 11 млн декалітрів пива на рік.

Після ознайомлювальної екскурсії студентів розподіляють у різні відділи для більш детального ознайомлення з ділянками виробництва. Мармаш Ірину, Гвоздяну Лілію - наших практикантів направили для початку у цех розливу, але за період практики заплановано ознайомлення з іншими виробничими цехами та відділеннями заводу.

На підприємстві студентам надають можливість вивчити особливості усього технологічного процесу, а також ознайомитись з основними етапами підготовки виробництва, що дозволяє закріпити знання одержані при вивченні таких навчальних дисциплін, як «Харчова біотехнологія», «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних і харчових виробництв» та «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами HACCP».

Побажаємо нашим студентам наснаги в опануванні практичних навиків!

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Вступникам Практична підготовка здобувачів Практична підготовка очима студентів Знайомство з найпотужнішим виробництвом пива в Україні