Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Навчатись у НУХТ - це завжди актуально!

Вітаю! Мене звати Фещенко Маргарита. Наразі я навчаюсь за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», ОС магістр «Фармацевтичної біотехнології» на заочній формі, на факультеті БТЕК у Національного університету харчових технологій! Тема моєї дипломної роботи: «Мікробні β-глюкани з мукоадгезивними властивостями, як складові фармацевтичних препаратів» під керівництвом  к.т.н., доц. Карлаша Ю.В.

Наразі я поєдную навчання і роботу на «ПрАТ ЕОФ «Креома-Фарм», що є невід’ємним плюсом завдяки ідеально побудованому робочому плану навчання на кафедрі БТМ.

В 2003 році я закінчила Національний університет харчових технологій і отримала повну вищу освіту за суміжною спеціальністю «Технологія цукристих речовин». Але вже тоді розуміла, що бажаю більшого. Тому у минулому році не вагаючись подала документи на навчання у НУТХ, адже впевнена, що саме завдяки йому зможу мати кар’єрний ріст та особистий розвиток, як спеціаліст.

З 2005 року і по теперішній час працюю в Екологоохоронній фірмі «ПрАТ ЕОФ «Креома-Фарм» в лабораторії фізико-хімічного аналізу відділу контролю якості на посаді старшого хіміка.

У відділі контролю якості відповідальна за наступні процеси: контроль якості сировини, проміжної продукції та готових лікарських засобів (спектрофотометрія, титрування, фізико-хімічні методи); проведення валідації аналітичних методик; приготування робочих та титрованих розчинів. Безпосередньо керую процесами дослідження стабільності зразків та здійснюю контроль вмісту часток у повітрі приміщень класу чистоти D.

Також відповідно до займаної посади постійно проходжу підвищення акредитації та маю сертифікати про підвищення кваліфікації, серед яких хотіла б відзначити наступні:

- «Організація та проведення самоінспекцій систем якості фармацевтичного підприємства»;

- «Мікробіологічний контроль якості мікробів та санітарно-гігієнічних умов виробництва на фармацевтичних виробництвах»;

- «Застосування аналітичного обладнання для контролю якості в фармацевтичній галузі».

Саме тому, що я маю достатньо великий досвід роботи у фармацевтичній галузі, постійно проходжу підвищення кваліфікації, а також вбачаю перспективність розвитку фармацевтичної галузі України, планую і надалі працювати у фармацевтиці. Ступінь магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» надасть мені можливість кар’єрного зростання в професійному житті, збагатить мій багаж новітніми знаннями та набутим досвідом під час навчання.

Я пишаюсь, що отримала першу вищу освіту в Національному університеті харчових технологій та радію, що маю можливість продовжити навчання в стінах рідного вузу, здобувши нові знання та навички. Тому з усією впевненістю можу рекомендувати продовжувати своє навчання на кафедрі БТМ у НУХТ.

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Вступникам Студенти-біотехнологи рекомендують Навчатись у НУХТ - це завжди актуально!