Доцент кафедри біотехнології і мікробіології.
Кандидат технічних наук за спеціальністю 05.18.04 – технологія м’яса і м’ясних продуктів.
Закінчив КТІХП (нині НУХТ) у 1974 році. Працює на кафедрі з 1980 року. Кандидатську дисертацію захистив у 1979 році.
Викладає дисципліни: «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 1. Технічна мікробіологія» та «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2. Мікробіологія харчових продуктів» (для здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології і інженерія», Навчально-науковий інститут харчових технологій) та «Мікробіологія харчових продуктів» (для здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології і інженерія», Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка).
Керує навчальною та виробничою практиками, курсовим та дипломним проектуванням магістрів та бакалаврів.
Автор більш 200 наукових праць, 21 авторських свідоцтв та патентів.
Науково - педагогічний напрямок – Екологічна безпека. Комплексна біологічна переробка стічних вод харчових та сільськогосподарських підприємств з отриманням відновлювальних джерел енергії та утилізацією отриманих продуктів.