Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Програма підсумкової науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. Національний університет харчових технологій (НУХТ) призначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» (далі – Конкурс) у 2020/2021 навчальному році.

Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшло 48 робіт з 23 закладів вищої освіти. З 15 лютого по 18 березня тривав перший етап ІІ туру – рецензування студентських наукових робіт членами Галузевої конкурсної комісії. Наступний другий етап ІІ туру – захист робіт на підсумковій науково-практичній конференції – відбудеться 8 квітня. Даний захід відбудеться у режимі відеоконференції з використанням сервісу Zoom.

Запрошені учасники повинні підготувати доповідь за поданою на Конкурс роботою та її презентацію у програмі PowerPoint. На першому слайді презентації вказується лише шифр роботи, її назва та ПІП (повністю) автора (авторів) роботи. Назва закладу вищої освіти та відомості про наукового керівника не наводяться. Регламент доповіді – не більше 5 хв.

 

Програма підсумкової науково-практичної конференції Конкурсу

 

До зустрічі на підсумковій науково-практичній конференції Конкурсу!

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка