Проектний день у групи студентів-біотехнологів 5 курсу пройшов досить інформативно та смачно на виставці WorldfoodUkraine.
Виставка вражає розмаїттям продуктів харчування та напоїв. В межах заходу були представлені продукти не лише вітчизняного виробництва, а й закордонні новинки, які ще не з’являлися на українському ринку: снеки із морських водоростей, кокосове молоко KARA, шоколадна продукція із Колумбії та багато іншого.
В межах виставки проводилися презентація майстерності піццайоло Ерманно Фурланіса (Італія), майстер-клас із застосуванням новітньої технології приготування італійської пасти, приготування традиційного польського супу. Страви просто вражали відмінним смаком та ароматом.
Також на виставці працювала Біржа праці – спеціальний сервіс, що розширює можливості працевлаштування в галузі, адже сприяє зустрічі роботодавців та шукачів роботи.
Три години, проведені на виставці, пролетіли непомітно та відзначилися гарним настроєм та приємними враженнями.
Ірина Нікітчук