І хоча магістрів та спеціалістів наш факультет набирає вже з минулого тижня, повномасштабна вступна кампанія розпочалася 10 липня, коли абітурієнти з усіх куточків нашої країни, які тільки нещодавно покинули лави рідних шкіл, зроблять новий крок у здобутті якісної освіти та прийдуть до нашого університету.
В свою чергу, факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки радо відкриває свої двері перед обдарованими юнаками та дівчатами, що бажають отримати гідні знання за такими напрямами підготовки як:
- 6.051401 Біотехнологія (денна та заочна)
- 6.051701 Харчові технології та інженерія (денна та заочна)
За більше ніж 50 років, як кафедра біотехнології і мікробіології є випусковою, у стінах нашого університету було підготовлено незлічену кількість докторів і кандидатів наук, що знайшли своє призвання в стінах університетів та наукових інститутів у межах України та закордоном. І це не враховуючи сотні наших випускників, що працювали та працюють на передових фармацевтичних та промислових підприємствах нашої країни. А про кафедру технології цукру і підготовки води годі й казати, якщо саме з неї і починається існування нашого університету, коли на початку 1884 року у місті Сміла були відкриті дворічні технічні класи для підготовки технологів, хіміків та майстрів цукрового виробництва. Перерахувати кількість талановитих випускників цієї кафедри майже нереально.
Більше того, перебування на нашому факультеті не обмежується одним навчанням, адже для вас постійно працює Спорткомплекс НУХТ з секціями по футболу, баскетболу, тенісу та боксу. Наші студенти регулярно приймають участь в різних культурно-масових заходах в межах університету і, не рідко, влаштовують такі заходи на факультеті.
З вищенаведеного стає очевидно, що прийшовши до нас ви потрапляєте не тільки в гарний, дружній та творчий колектив, а й стовідсотково отримуєте якісну освіту та без проблем працевлаштуватися за спеціальністю.